Tervetuloa tutustumaan hallintotieteisiin!

Tervetuloa tutustumaan hallintotieteisiin!

Näiltä sivuilta löydät tietoa hallintotieteistä koulutusalana ja hallintotieteiden opiskelumahdollisuuksista. Mukana on myös hyödyllistä tietoa valmistuneiden sijoittumisesta työelämään. Pääset lisäksi kurkistamaan, millaista hallintotieteiden opiskelu on Tampereen ja Vaasan yliopistoissa.

Tampereen ja Vaasan yliopistot aloittivat keväällä 2018 valintayhteistyön hallintotieteiden koulutuksen osalta. Hallintotieteiden yhteisvalinnassa yliopistot noudattavat samoja valintaperusteita ja samalla valintakokeella voit halutessasi pyrkiä molempiin yliopistoihin.

Voit tutustua hallintotieteiden opintoihin myös Opintopolku.fi –palvelussa sekä joulukuun alussa (3.-4.12) järjestettävillä Studia-koulutusmessuilla, joilla hallintotieteet ovat edustettuina molempien yliopistojen messuosastoilla. Tervetuloa kyselemään ja keskustelemaan!