Hakijan turvallisuusohje valintakokeisiin 2021

Hakijan turvallisuusohje valintakokeisiin 2021

Yliopistot ovat yhteistyössä laatineet yhteisen valintakokeiden turvallisuusohjeen, jota noudatetaan myös hallintotieteiden yhteisvalinnassa. Pyydämme sinua tutustumaan ohjeisiin huolellisesti hyvissä ajoin ennen valintakokeita. Lisäksi pyydämme sinua tutustumaan koekohtaisiin turvallisuusohjeisiin, joita julkaistaan yliopistojen verkkosivuilla ja toimitetaan sinulle sähköpostitse ennen varsinaisia valintakokeita.

Yliopistojen yhteinen turvallisuusohje on laadittu ottaen huomioon voimassa olevat viranomaisohjeistukset. Ohje voi vielä täydentyä kevään aikana, mikäli viranomaisohjeistukset muuttuvat.

Koronavirustilanne edellyttää kaikilta vastuullista toimintaa THL:n ja paikallisten terveysviranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti. Omasta ja muiden terveydestä huolehtimisen pitää olla etusijalla.

Luethan turvallisuusohjeet ennen valintakoetta:

Lisäkysymysten osalta ohjeistamme sinua olemaan yhteydessä yliopistojen hakijapalveluihin.